Aanbod kinderslaapcoaching

Op maat gemaakte consulten voor een
passend slaapritme

De eerste stap, een slaapadvies

Een los slaapadvies voor vragen of als je een klein zetje in de rug kunt gebruiken.

Zet zelfstandig de eerste stappen met praktische tips en nieuwe inzichten.

Je voelt je onrustig en onzeker

Hoe bouw ik af van twee naar één slaapje? Hoe reageren we op de nieuwe fase van ons kindje, waarin het onze grenzen op zoekt? Hoe kan het dat mijn peuter plotseling elke elk uur wakker wordt, terwijl het slapen altijd goed ging? Hoe kan het dat ons kindje veel nachtmerries heeft?

Het zijn vragen die in je hoofd ronddwalen, waardoor je twijfels en onzekerheid voelt. Je zoekt naar het juiste ritme en probeert van alles, maar niets lijkt echt te werken. Maar je wil het wel goed doen en een oplossing vinden.

In korte tijd terug naar de oorzaak en oplossing

Je verlangt naar een kinderslaapcoach die jou kort begeleidt en meekijkt naar hoe het nu gaat. Zodat jij daarna de zekerheid weer voelt om zelf met de oplossing verder te gaan. Met concrete tips en nieuwe inzichten. Zonder dat je jouw kind moet laten huilen, maar wel op een manier die bij jullie past.

Want pas dan ervaart je kind rust. En als jij weer weet wat je moet doen, komt het vertrouwen in jezelf terug. Dat beloof ik.

Rust, vertrouwen en zekerheid

Voor een prijs van €124,- krijg jij:

Let op: het slaapadvies is niet geschikt voor jonge baby’s met veel nachtvoedingen en kindjes die nog niet in bed slapen. 
Daarvoor verwijs ik je naar de slaapconsulten.

Aanvullende coaching:

Follow up*: 75,-

Los geboorte in kaart consult 199,-

* Na het advies een nieuwe vraag waarvoor een analyse nodig is.

"Onze dochter slaapt weer door. We vinden het zo knap en zijn echt trots op haar! En ook op onszelf want we hebben dit samen met jouw tips gedaan."

Slaapconsulten

Persoonlijke slaapconsulten van 2 of 12 weken

Je bent ten einde raad

Waar ligt het nou aan dat je kind huilt, slecht slaapt en last heeft van krampjes? Je doet alles volgens het boekje en blijft proberen, maar zonder resultaat en dat maakt je onzeker. Het duurt nu al zolang, dat je bang bent dat het nooit meer verandert.

En om hulp vragen klinkt als een grote stap. Want je moet het toch zelf kunnen? En wat als de buitenwereld hier iets van vindt? Je schaamt je en het voelt alsof je faalt als moeder. Maar de onrust groeit en de vermoeidheid neemt je over. Het slapen van je kind is bijna een obsessie voor je en zorgt bij jou voor slaapgebrek. Waardoor jij overdag veel frustratie voelt en in je hoofd zit. En de sfeer thuis is ook niet meer zo gezellig, want de spanning is voor iedereen voelbaar.

Rust, liefde en verbinding

Het is tijd om onder de oppervlakte te duiken. Zodat jij weer vertrouwen krijgt in jezelf en weet dat het goedkomt. Zonder jouw kind te laten huilen. Wel door te luisteren naar jullie behoeften. En dat hoef je niet alleen te doen!

Doen we dit samen? Dan gaan we eerst uitgebreid terug naar de zwangerschap en de geboorte. Daar ontdek je de eerste behoeften en leer je ernaar luisteren. Met een holistisch plan maak je samen de eerste stappen naar rust, ruimte en overzicht. Onze sessies zijn er om jouw vertrouwen te laten groeien. We gaan door tot het doel bereikt is. En daar heb ik jou ook voor nodig. Deel al jouw twijfels, onzekerheden en frustraties in de sessies. Er is ook ruimte om terug te gaan naar je eigen opvoeding. Dan zien we hoe je kind jouw spiegelt.

Zodat je uiteindelijk met geduld en liefde in verbinding staat met jouw kind. Want je begrijpt waar de oorzaak zit en weet wat er nodig is om het op te lossen.

En vergeet niet: je bent een goede moeder. Dit voel je nu misschien niet, maar dit positieve gevoel komt weer. Waardoor jij geniet, jouw kind vrolijk is en jullie elkaar goed aanvoelen.

Twijfel je of ik ook kan helpen bij jullie situatie? Of weet je al zeker dat dit bij je past? Plan dan een kennismaking.

Slaapconsult met 2 weken coaching (uitbreiding mogelijk*)

€299,-

Tijdens dit slaapconsult sta ik jullie twee weken lang bij voor vragen en begeleid ik jullie bij het stappenplan. De begeleiding is naar wens via de mail, Whatsapp of bellen. En je bent natuurlijk altijd welkom bij mij in de praktijk.

In de regio Brabant doe ik ook bezoek aan huis.

Aanvullende coaching:

Follow up*: 75,-

Aanvullend geboorte in kaart consult 149,-

* Na het consult een nieuwe vraag waarvoor een analyse nodig is.

slaaptraject met 12 weken coaching en 2 jaar Slaapsupport

€499,-

Een persoonlijk coachingstraject van 12 weken voor de uitdagingen die bij jou en je kindje voor slaapgebrek zorgen. Tijdens dit traject gaan we tot de kern van het slechte slapen en ben ik er voor al jouw vragen, maar vooral als positief steentje in de rug. Je kunt mij bereiken via de mail of telefoon, of je bent welkom bij mij in de praktijk.

In de regio Brabant doe ik ook bezoek aan huis.

 Na een slaapconsult krijg je tijdens iedere slaapregressie of slaaptransitie (één slaapje minder overdag) kosteloos 1 contactmoment via de app, mail of telefoon voor vragen. 

Aanvullende coaching:

Follow up*: 75,-

Extra geboorte in kaart consult 149,-

* Na het consult een nieuwe vraag waarvoor een analyse nodig is.

In 5 stappen naar rust, liefde en verbinding met je kind

Stap 1: Schriftelijke intake

De zwangerschap, de geboorte en het slaapritme zijn ons startpunt. Maar we gaan verder. Want ook voeding, gewicht, lichamelijke klachten en familieomstandigheden komen voorbij. Dit is de basis voor de verdiepende intake en laat ons bij de oorzaak komen.

Stap 2: Een persoonlijke intake

Bij jullie thuis of online gaan we verder. Door de extra vragen die ik stel, komen we steeds dichter bij de kern. Je krijgt hier al direct de eerste handvatten mee, zodat je meteen aan de slag kan: van werken aan het ritme, het opstarten van probiotica of een bezoekje aan de osteo- of homeopaat. Natuurlijk afhankelijk van het persoonlijke advies!

Stap 3: Slaapconsult met analyse en plan

De basis staat. Uiterlijk een week na de intake krijg je mijn uitgebreide analyse over onrust, voeding en ritme in je mailbox. Dat helpt je begrijpen waar het slechte slapen vandaag komt en wat eraan gedaan kan worden. Met het concrete plan zet jij de eerste stappen naar een verbetering van de slaap. In het laatste document lees je alle belangrijke informatie over andere factoren die invloed hebben op slaap: licht, temperatuur en voeding.

Stap 4: Geboortepatronen* 

Binnen 2 weken na de intake duiken we nog een keer in een belangrijke kern. De geboorte en de zwangerschap. Dit zorgt voor bewustwording. Dat kan spannend zijn, maar je bent niet alleen! Met het in kaart brengen van de geboorte gaan we terug naar de oorzaak. Zodat je daarna ziet waar het gedrag vandaan komt en de onderliggende behoefte kunt vervullen.

* Bij mij in de praktijk of online.

Stap 5: 12 weken persoonlijke begeleiding

Om zeker te weten dat jij het vertrouwen weer gaat voelen en jullie samen stappen zetten, sta ik voor je klaar. Voor het luchten van je hart en het stellen van vragen. ‘Doe ik het wel goed?’ Ja, ik geef je de bevestiging en help je op weg! Merk je dat je vastloopt of het tijdens de coaching even niet meer ziet zitten? Dan onderzoeken we dat samen op een dieper niveau.

Veelgestelde vragen

Wat als de adviezen niet passen of helpend zijn?

We kijken altijd samen naar wat bij jullie past, dat is het belangrijkste. Om het te laten werken heb ik jou ook nodig. Voordat we terug kunnen naar de kern, is openheid onmisbaar. Pas dan kan ik jou het beste advies geven en zie je verbetering.

Dit moet ik zelf als moeder toch kunnen?

Nee, dat hoeft niet. Want je probeert van alles, maar niks lijkt te werken. En teruggaan naar de oorzaak is lastig, dus hulp vragen is niet gek. De problemen die jij ervaart, zijn heel logisch en ken ik. Daarom help ik je graag met mijn kennis, zodat jij weer het vertrouwen gaat voelen.

Wat ga jij als kinderslaapcoach vinden van mijn verhaal?

Niks. Ik ga niks vinden van jouw verhaal. Het enige wat ik doe is met mijn twee luisterende oren en een open hart voor je klaar staan. Want ik weet wat je doormaakt.

Maar wat als ik mijn kind verwen? 

Een kindje kun je niet verwennen. Het enige wat een kindje nodig heeft is liefde en verbinding. Je hoeft niet bang te zijn dat je jouw kindje verwent. Want je leert luisteren naar de behoefte van je kindje. Het wordt niet opeens afhankelijk, omdat je liefdevol bent.

Werk je met het laten huilen van een kind?

Absoluut niet! Als je het mij vraagt, is dat geen liefdevolle manier om je kindje te helpen. Want de kans is groot dat er een flinke deuk in de hechting ontstaat bij je kindje. Je hoeft je kindje bij mijn coaching niet te laten huilen. Maar je gaat de behoefte achter het slapen zien, zodat je weet wat je kunt doen.

Hoelang duurt het voordat ik verbetering merk?

Elk kindje is anders, daarom werk ik op maat. Een traject duurt 12 weken. En vaak merk je met een paar weken al verbetering. Als we ons allebei volledig inzetten, komt het helemaal goed! Is dit voor je gevoel niet zo? Dan hebben we het erover en vinden we samen een oplossing!

Aanvullende coaching nodig?

Follow up*: 75,-

Los geboorte in kaart consult 199,-

Extra geboorte in kaart consult 149,-

* Na een consult een nieuwe vraag waarvoor een analyse nodig is.

Kinderslaapcoach zonder huilen
Afspraak maken

Wil je graag jouw verhaal kwijt en kijken of we een match zijn? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in via de kalender. Heb je andere vragen en/of opmerkingen? Ga dan naar de contactpagina.