Aanbod kinderslaapcoaching

Op maat gemaakte consulten voor een
passend slaapritme

De eerste stap, een slaapadvies

Een los slaapadvies voor vragen of als je een klein zetje in de rug kunt gebruiken.

Zet zelfstandig de eerste stappen met praktische tips en nieuwe inzichten.

Je voelt je onrustig en onzeker

Hoe bouw ik af van twee naar één slaapje? Hoe reageren we op de nieuwe fase van ons kindje, waarin het onze grenzen op zoekt? Hoe kan het dat mijn peuter plotseling elke elk uur wakker wordt, terwijl het slapen altijd goed ging? Hoe kan het dat ons kindje veel nachtmerries heeft?

Het zijn vragen die in je hoofd ronddwalen, waardoor je twijfels en onzekerheid voelt. Je zoekt naar het juiste ritme en probeert van alles, maar niets lijkt echt te werken. Maar je wil het wel goed doen en een oplossing vinden.

In korte tijd terug naar de oorzaak en oplossing

Je verlangt naar een kinderslaapcoach die jou kort begeleidt en meekijkt naar hoe het nu gaat. Zodat jij daarna de zekerheid weer voelt om zelf met de oplossing verder te gaan. Met concrete tips en nieuwe inzichten. Zonder dat je jouw kind moet laten huilen, maar wel op een manier die bij jullie past.

Want pas dan ervaart je kind rust. En als jij weer weet wat je moet doen, komt het vertrouwen in jezelf terug. Dat beloof ik.

Rust, vertrouwen en zekerheid

Voor een prijs van €124,- krijg jij:

Let op: het slaapadvies is niet geschikt voor jonge baby’s met veel nachtvoedingen en kindjes die nog niet in bed slapen. 
Daarvoor verwijs ik je naar de slaapconsulten.

Aanvullende coaching:

Follow up*: 75,-

Los geboorte in kaart consult 199,-

* Na het advies een nieuwe vraag waarvoor een analyse nodig is.

"Onze dochter slaapt weer door. We vinden het zo knap en zijn echt trots op haar! En ook op onszelf want we hebben dit samen met jouw tips gedaan."
Kinderslaapcoach zonder huilen
Afspraak maken

Wil je graag jouw verhaal kwijt en kijken of we een match zijn? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in via de kalender. Heb je andere vragen en/of opmerkingen? Ga dan naar de contactpagina.